Inte precis ett anteckningsblock, men verkligen inte sixtinska kapellet.

Fortsatt hum di dum

Det verkar som att Victoria och Daniel visst har bestämt sig för att Victoria ska lämnas över. I egenskap av monark, dock.

Läste också i lokaltidningen att Täby har fått ett eget oljespill. 10000 liter olja för mycket pumpades in i en tank, så den oljan rann förstås ut och täckte hela baksidan av tomten, hamnade i en kanal som renar dagvatten som nu måste grävas bort och byggas om, och sedan rann den ut i Hägernäsviken. Det bästa är att det första larmet kom den 15 maj, men det dröjer nio dagar innan det syns i lokaltidningen.

Antingen är det ett tecken på att vi har blivit så larvigt antilokala att ett lokalt oljespill (vilket är en ganska stor grej i en folktät förort som gör en stor grej av sin natur) dröjer över en vecka medan det i Mexikanska gulfen låg uppe på både DN och SvD med både bilder och film inom 24 timmar eller så är det ett tecken på bristande självförtroende hos lokaltidningar (eller så är deras chefredaktörer onda!!). Jag gissar på det första, i kombination med att de andra kanske har lite bättre förutsättningar.

Men ändå! Det borde ju gå ett ramaskri genom hela kommunen efter avgångar och rättegångar. Är det mindre viktigt för att det händer där man bor?
Ehm, kanske också något som är värt att skriva mer om, det svenska mindervärdeskomplexet (top off my head – engelska i Arn), men det läggs inte officiellt till listan just nu.

Var inne i stan med Anna-Lotta i kväll också, det var jättehärligt. Först dansuppvisning i kungsträdgården med folk från fyra jätteduktiga dansskolor, där hennes lillasyster var med (sprang på Michelle för första gången på ett par år också), sedan så var det sådant där ungdomligt charmigt planlöst vandrande ett tag tills Lotta föreslog bullar och vi gick till Café 60. Och det är alltid skönt att komma ut därifrån, det brukar vara ganska dåligt med syre.
Efter det gick vi till Centralen och åkte till våra respektive, end of story. Det blev inte många foton utom ett på en hiskeligt ful tåsandal (tänk samam idé som fingervante), och den kommer upp här så snart jag kan komma åt bilderna på min telefon. Varför man bara kan komma åt bilderna på en Linuxbaserad telefon från Windows är fortfarande bortom mig.

Och Lotta, ena låten var definitivt Roads av Portishead live. Den glada akustiska letar jag fortfarande efter. Tack för i kväll, och på återseende!

Update:

Seriöst, 950 spänn?

Där var de där sandalerna. Vet inte vad jag ska säga annat än typ… uäh. X_X
Och visserligen är det tio grader kallare än förra veckan, men vädret är fortfarande fantastiskt!

Och in that spirit så levererar jag veckans låt för er som har Spotify, och funderar nog på om inte den skivan är direkt nominerad till årets sommarskiva.
Och min praktikstart är nu fastställd till 9.00 på måndag. Adios!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: