Inte precis ett anteckningsblock, men verkligen inte sixtinska kapellet.

Out of office

Det var då fan vad gräset alltid är grönare på andra sidan. Så sent som igår eftermiddag ville jag bara vidare och komma igång med studierna på SU, träffa Niklas och Paulina igen och ta ännu ett steg framåt. Nu när jag faktiskt är förbi Swedbank sedan i eftermiddags så känns det bara konstigt att gå vidare med något annat. Ska jag plötsligt gå utan Ulrika (f.d. praktikant), Patricia (handledare) och Fantastiska Fyran (chef och kontorsgrannar)? I och med semestern och operationen blev de här tre månaderna praktik visserligen kortare än de annars skulle ha varit, men det var fortfarande tre av de bästa månaderna på länge.

Hej igen, bloggen. Det gick visst ett par månader. What can I say, för mycket annat har fångat mitt intresse under sommaren. Och jag vet inte hur många som kan sägas vara döende utan möjligheten att läsa vad jag gör och funderar på om dagarna. Inte så pass att någon har frågat efter det.

Förutom de på jobbet, that is. Någon gång ska jag ta mig tid att förklara Unga Jobb från början men nu håller jag mig till att projektet har en egen hemsida med en egen blogg ( http://www.ungajobb.se ) där jag som praktikant har blivit ombedd att dela med mig av mina upplevelser. Det är förstås väldigt städat och corny (inte helt ”Unga Jobb är så bra och idag var det här, det här och det här fantastiskt” men nästan) men i och med bloggtorkan här har det varit det enda stället jag har uttryckt mig på. Så om någon är nyfiken på det så ligger en massa blogginlägg av främst mig och Ulrika där.

Men time flies. Nu ska jag stänga ner och sova, i morgon ska jag träffa Justine och mysa hemma hos Hanna och Sampo. Och det är skönt att vara tillbaka här.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: