Inte precis ett anteckningsblock, men verkligen inte sixtinska kapellet.

Time Remembered

Är det bara jag eller har WordPress lanserat ett nytt tema varje gång man loggar in här?

I vilket fall har jag haft en trevlig sommar. Inte alls händelserik, men trevlig. Den började med Matildas flytt och i och med hennes resor till Dreamhack, UppCon och midsommarfirande (Själv var jag förkyld på midsommar. WTF, mate?) på helgerna och arbete i veckorna så tog det ganska lång tid att få hemmet på rätt köl men nu har vi det kirrat. Våra saker trängs i lägenheten och förrådet, vi äger ungefär ett halvt vardagsrum var och vi har flyttat runt hälften av allt i köket flera gånger men nu har dammet lagt sig och vi är fortfarande sams.

Att konstant ha någon annan i närheten kan förstås bli jobbigt i längden men vi har blivit bra på att ge varandra utrymme. Nu har vi t ex bara en vägg mellan oss men bara vi kan sätta sig in i det vi gör i våra egna tempon så får vi vår sinnesro.

Och en stor del av den rofyllda egna tiden ägnas, nu när det inte finns någon skola som distraherar, åt spel. Vi köpte både Playstation 2 och 3 i början av sommaren och på Steam har jag en uppsjö av spel som slukar farligt många timmar. Det har gjort att läsandet har fått lida lite men det kommer igen när jag börjar pendla.

Men so far, so chill. Nu ska jag sitta och ströprogrammera en textbaserad variant av Risk och sedan blir det glass och The Princess Bride (det är typ som Shrek fast på 80-talet).

Och om någon är nyfiken på att prova Google+ och behöver en inbjudan så är det bara att säga till! Jag kom in där för en vecka sedan eller så.

Ha en fortsatt trevlig sommar!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: